Verliefd op een man in scheiding? Zo pak je dat aan!

Verliefd op een man in scheiding

Misschien zit je in een zeer lastige situatie en weet je even met jezelf geen blijf. Als je verliefd bent op iemand die vrijgezel is, is het al wat gemakkelijker om met diegene een relatie te beginnen. Maar stel dat je verliefd op een man in scheiding bent dan is er wel meer aan de hand. Je moet je zeker bewust zijn dat een scheiding veel van jezelf vraagt. Het is niet simpel om zomaar even een papier te tekenen die het huwelijk ongedaan maakt. Er vraagt veel energie en soms heel emoties. Vooral als het een vechtscheiding is.

Ik ben verliefd op een man in scheiding

Op het eerste zicht is dit nog niet het einde van de wereld want je weet dat de man vroeg of laat opnieuw vrijgezel is. Er zijn toch een aantal punten waar je zeker rekening mee moet houden, zeker in het begin als je verliefd ben op diegene. Houd er zeker en vast rekening mee dat hoeveel aandacht je de man geeft, de kans bestaat dat hij eerst de scheiding moet verwerken alvorens een nieuwe relatie te gaan beginnen. Er zijn zoveel mannen die bang zijn om een nieuwe relatie te beginnen.
Mannen hebben nogal schrik, zeker in het begin. Is het omdat ze bang zijn om een nieuwe relatie te beginnen of omdat ze bang zijn dat het weer mis zal lopen. Je weet het niet en daarom is het belangrijk om hierover te praten. Let wel dat je erover begint te praten als je merkt dat de man niet teveel treurt om de scheiding, is dat wel het geval dan wil dat zeggen dat de man inzit met de scheiding en dat is volkomen normaal.

Verliefd op een man in scheiding

Misschien heeft de man geen schrik om opnieuw een relatie te beginnen toch moet je jezelf ervan bewust zijn dat hoezeer de man het meent met je, hij zich toch niet direct ten volle 100% kan storten op een nieuwe relatie. Alles vraagt immers tijd en een scheiding achter de rug hebben ook. Het goede nieuws is dan weer dan je wel leuke dingen kunt gaan doen met hem om hem duidelijk te maken dat je van hem houdt.

Je bent verliefd op een man in scheiding

Stel dat je de man hebt uitgenodigd bij jouw thuis en je wilt er een gezellige avond van maken. Tijdens de avond merk je dat hij er niet echt met zijn gedachten bij is. Geef hem het gevoel dat hij met jou erover kan praten. Speel erop in: neem een flesje wijn en maak het gezellig. Jij geeft hem het gevoel dat jij er gewoon bent en hij kan zijn heel verhaal kwijt.

Ga niet te snel

Hoe goed jouw bedoelingen ook zijn, ga niet te snel. Je moet de man niet de indruk geven dat je vandaag al een nieuwe relatie wilt beginnen als hij gisteren officieel gescheiden is. Alles vraagt tijd, ook het groeien van liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *