Verliefd op een man die een vriendin heeft? Lees hier de beste tips!

Verliefd op een man die een vriendin heeft

Verliefd op iemand worden is meestal een leuke bedoelingen want als het wederzijds is, kun je een relatie hebben voor het leven. Heb je er al eens nagedacht dat de kans bestaat dat als je verliefd op iemand wordt, diegene al een relatie kan hebben? Misschien is het ondenkbaar, maar het gebeurt wel in het dagelijks leven. Hopend dat het jou nooit zal overkomen, dat je verliefd op een knappe man die al een vriendin blijkt te hebben. Hoe ga je ermee om? Ga je voor hem vechten en ga je jouw gevoelens aan de kant duwen?

Ik ben verliefd op een man die een vriendin heeft

Het allereerste wat je moet doen als je dit nieuws hoort, is alles laten verwerken en alles laten relativeren. Misschien is het nog allemaal niet zo erg als het lijkt. Wie weet gaat de relatie slecht en staat alles op punt te knappen. Als dit het geval is, moet je gewoon het goeie moment afwachten en dan toeslaan. Maar je zou ook het tegenovergestelde kunnen meemaken, dat de relatie juist goed gaat en dat er helemaal geen sprake is van een relatiebreuk. En nu?

Super verliefd op een man die een vriendin heeft

Stel als je verliefd bent op een man die een goede relatie heeft met zijn vriendin. Dan zou je als je alleen bent met hem over jouw gevoelens kunnen praten. Je hoeft hem niet meteen duidelijk te maken dat jij juist gevoelens voor hem hebt, maar dat je gevoelens hebt voor een man die al een vriendin heeft. Je kunt ook even een leugentje om bestwil verzinnen. Je moet kijken hoe hij hierop reageert en als dat positief is, hoef je hem niet meteen in te pikken maar kun je al opgelucht adem halen. Als hij hierop wat boos reageert, is het omdat hij de situatie zich zelf inbeeld en gehecht is aan zijn vriendin.

Ik ben echt verliefd op een man die een vriendin heeft

Stel als je hem toch wilt inpikken, moet je wel eventjes stil staan bij de eventuele consequenties die eraan vasthangen. Als je de man inpikt, loop je het risico dat een hysterische vrouw je zal achterna lopen en zodat jij eventjes voor boksbal dient. Is het dat allemaal waard denk je? Al helemaal als die vrouw ook nog eens je beste vriendin blijkt te zijn.

Anderzijds als je echt van mening bent dat jij alleen die man wilt, moet je ervoor gaan en moet je jouw hart volgen. Wie weet is het echt de man van jouw dromen en vind je hem zo sexy dat je zeker bent van jouw zaak. In dat geval zijn er voordelen en nadelen. Je moet van tevoren goed weten wat je wilt want je zet veel op het spel. Een vriendschap met iemand of het risico dat ze je een mannenverslindster gaan noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *