Verliefd op een man die bezet is? Lees mijn boek

Ik werd verliefd op een man die bezet is

Ik was er ook zo één, zo’n meid die altijd en met volle overtuiging riep dat ik nooit – maar dan ook nooit verliefd ging worden op een man die van een ander is. Ik bedoel, dat doe je toch gewoon niet?
Verliefd worden op een man die al bezet is, is verraad tegenover een ‘zuster’. Een dolksteek in de rug om het zo maar te zeggen.

Verliefd worden op een man die al bezet is

Maar ja, de weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen. Verliefd worden is niet iets wat je zomaar ‘doet’, meestal overkomt het je en ook nog zonder enige waarschuwing. En, ja. Ik werd verliefd op een man die al een relatie heeft.
Die man, laat ik hem Sjoerd noemen, was in de tijd dat ik hem ontmoette mijn buurman. Ik ging heel gezellig met hem en zijn gezin om. Ja, gezin, hij had behalve een leuke vrouw ook nog twee kinderen.

Enfin, op een avond kwam Sjoerd langs, om zijn excuses voor zijn kinderen aan te bieden. Ze maakten namelijk ook wel eens wat herrie. ADHD of zoiets. Hij was zo verlegen en schutterig dat ik prompt voor hem viel. Ik kan er niets aan doen. Dat soort mannen vind ik schattig.
Toen deed ik er niets mee. Hij was per slot van rekening getrouwd en verliefd worden op een man die al bezet is, is not done. Hoe leuk hij ook is en Sjoerd was meer dan leuk.

Ik probeerde het te negeren, maar hij leek het door te hebben en op een dag stonden we opeens te zoenen. Echt, heel erg te zoenen. Ik verloor mezelf compleet in zijn armen en die zoen. Later voelde ik me wel schuldig. Niet zo’n klein beetje ook.

Zo stom, verliefd worden op een man die al bezet is

Sjoerd vertelde me dat hij over mij fantaseerde. Hij en zijn vrouw leken dan misschien een gelukkig stel te zijn maar dat was blijkbaar niet het geval. Er was geen spanning meer. Hij zei dat dit kwam doordat zijn vrouw vooral voor de kinderen leefde. Waardoor hij het gevoel had er maar een beetje bij te hangen.

Van het één kwam het ander en we belandden in bed. Nee, ik ben er niet trots op. Gelukkig is het maar bij die ene keer gebleven. Verliefd worden op een man die al bezet is, kan je overkomen maar dat wil niet zeggen dat je er iets mee moet doen. Kon ik maar zeggen dat de seks tegenviel. Dat is dus niet zo. Het was alles wat ik ervan verwachtte.

Hij wilde wel vaker met me vrijen, alleen wist ik de boot af te houden. Ook al viel me dat zwaar. Maar verliefd worden op een man die al bezet is, is één ding. Een verhouding met hem beginnen, is iets heel anders. Het was moeilijk omdat hij mijn buurman was, maar gelukkig bleven ze niet lang naast me wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *