Tips om mannen te versieren? Ontdek het hier!

Mannen versieren tips

Het versieren van een man doe je niet zomaar. Het is dan ook goed dat jij op zoek bent naar een aantal tips waarmee je gegarandeerd succes zult hebben bij hem. Uiteraard is het afhankelijk van de man en de locatie waar je hem gaat versieren, maar over het algemeen kunnen deze tips je verder helpen om hem helemaal in te pakken. Ben jij klaar voor de beste tips die je zult krijgen op het gebied van mannen versieren? Lees dan snel verder!

Mannen versieren tips
Je moet ten eerste contact met hem leggen, en je hebt hiervoor meerdere keuzes. Als je het subtiel wilt aanpakken en als je verlegen bent, kun je het beste kiezen voor het maken van oogcontact. Wat echter wel de bedoeling is, is dat je sterk oogcontact maakt en niet steeds wegkijkt. Als je wegkijkt, zal hij het niet meer begrijpen en kijk je dus eigenlijk voor niets. Mannen hebben nou eenmaal duidelijke hints nodig en kunnen niets met vage hints. Als je oogcontact met hem hebt gemaakt, kun je even afwachten. Je kunt kijken of hij op jou komt afstappen, of dat jij dit bij hem moet doen. Wees niet bang, want als hij niet op je afstapt, betekent dat echt niet meteen dat hij geen interesse in je heeft. Hij kan bijvoorbeeld ook erg verlegen zijn en gewoon niet durven.

Als jullie dan na een tijdje in gesprek zijn, moet je met hem flirten en dat moet wederom wel duidelijk genoeg zijn, maar daarentegen moet het niet te wanhopig overkomen. Je moet dus precies de middenweg zien te vinden. Flirten doe je onder andere door hem aan te kijken en naar hem te lachen, met je haar te spelen of het geven van complimentjes doet het ook altijd goed. Zeg bijvoorbeeld dat je zijn shirt leuk vindt of dat je gek bent op zijn lach. Het kan van alles zijn en je kan daarmee eigenlijk geen fouten maken. Wees dus zeker niet bang om hem een compliment te geven, want er is geen man die daar niet blij van wordt.

Tijdens het gesprek, kun je hem ook nog op subtiele manieren aanraken. Je kunt bijvoorbeeld tijdens het lachen eens zijn schouder aanraken. Dit zijn subtiele bewegingen die hij toch wel zal opmerken, maar die zeker niet wanhopig overkomen. Zo wordt voor hem ook steeds duidelijker dat jij interesse in hem hebt.

Ten slotte moet je niet te makkelijk zijn voor hem. Mannen zijn nou eenmaal jagers en dat is ook wat ze graag willen doen. Jij moet je dus gedragen als een prooi die ze kunnen vangen. Dit klinkt apart, maar dit werkt echt. Een man moet niet het gevoel hebben dat hij je na een minuut al voor zich heeft gewonnen, want hij wil toch wel enige moeite doen. Zoen dus bijvoorbeeld niet te snel met hem. Als hij je eenmaal mee uit vraagt, moet je natuurlijk geen nee zeggen, maar ook niet overkomen als klein kind door hyper ja tegen hem te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *