Mannen versieren via whatsapp? Zo pak je het aan!

Je kunt een man op meerdere manieren versieren en het is natuurlijk afhankelijk van de situatie. Denk aan een bar of kroeg waar je bent, maar versieren kun je ook doen als je op je werk bent. Wil je altijd waar dan ook een man kunnen versieren? Dan is versieren via je mobiele telefoon wel een optie. Je ziet steeds vaker dat mannen versierd worden via bijvoorbeeld Facebook. Facebook wordt bovendien steeds vaker gebruikt door mensen van alle leeftijden, net als Whatsapp. Je bent behoorlijk anoniem, omdat alleen jouw naam en eventueel foto weergegeven wordt. Dit is een groot pluspunt.

Mannen versieren via whatsapp
Het is ontzettend fijn dat je redelijk anoniem kunt zijn via Whatsapp. Zo hoef je je ten eerste al niet mooi te maken voor hem, want hij ziet je toch niet. Je kan dus je sexy jurkje in de kast laten hangen en je hoeft geen make-up te dragen terwijl je toch met hem aan het praten bent. Verder vinden mensen het in het algemeen fijner dat ze niet gezien worden. Ze durven meer te zeggen en zijn dus een stuk meer open tegen degene waarmee ze aan het praten zijn, waardoor het gesprek ook vaak beter gaat dan in het echt.

Als je hem wilt versieren, is het ook weer een nadeel dat je je lichaam en je ogen niet in de strijd kunt gooien. Hij heeft bovendien geen idee hoe hij sommige dingen moet opvatten. In het echt kan je bijvoorbeeld gemakkelijk sarcasme laten merken, terwijl mensen dit via een getypt bericht vaak niet doorhebben. Dat kan nog wel eens zorgen voor verwarring terwijl dat niet zo zou moeten zijn. Bovendien kan je hem natuurlijk gemakkelijker versieren als je hem ook kunt aanraken en hem eens verleidelijk kan gaan aankijken.

Je zult het op Whatsapp dus alleen moeten doen met de woorden die je kunt gebruiken. Toch is dat ook zeker mogelijk en je hoeft niet onzeker te worden over het feit dat het misschien niet meteen lukt. Probeer een simpel normaal gesprek met hem te voeren, en zodra jullie elkaar beter kennen, kun je het een stuk spannender gaan maken. Je kunt bijvoorbeeld vragen wat hij zou willen doen met jou of waarmee je hem zou kunnen verrassen. Dit zal zorgen voor een spannende sfeer in het gesprek en je kunt op deze manier ook goed peilen of hij geïnteresseerd is in jou.

Dan is er nog een optie die veel mensen vergeten: het maken van foto’s of het inspreken van een bericht. Hiervan wordt het nog wat meer persoonlijk. Je kunt namelijk ook een bericht inspreken zodat hij je stem hoort, en ook het maken van foto’s is gemakkelijk. Daarmee worden geen naaktfoto’s bedoeld. Je hoeft hem niet te verleiden door je lichaam meteen helemaal te laten zien. Bovendien is het sturen van naaktfoto’s nooit een goed plan, omdat je nooit weet wat ermee gaat gebeuren. Het kan maar zo dat jullie eens ruzie krijgen en hij de foto’s laat uitlekken bijvoorbeeld. Wees hiermee dus voorzichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *