Mannen versieren trucs? Lees mijn boek!

Om iemand te versieren heb je veel lef nodig. Het is namelijk nodig om op diegene af te stappen. Dit maakt echter ook meteen indruk op degene op wie je afstapt, dus je doet er zeker goed aan. Je moet dan ook goed in je hoofd houden dat er eigenlijk niets fout kan gaan en dat een afwijzing ook niet erg is. Je leert namelijk alleen van de situatie en dan gaat het de keer erna in ieder geval beter. Toch kun je je druk maken over hoe je een man moet versieren. Zie je er wel leuk genoeg uit? Gedraag je je normaal? Allerlei dingen die je je gaat afvragen en je gaat aan jezelf twijfelen. Gelukkig krijg je bij deze een aantal tips waar je op kunt letten en die je kunt doen als je hem graag wilt versieren.

Mannen versieren trucs
Ten eerste is je houding en hoe je eruit ziet natuurlijk belangrijk. Dit is het eerste dat hij te zien krijgt namelijk. Trek een sexy jurkje aan, maar zorg er wel voor dat je er ook weer niet ordinair uitziet. Dat is namelijk vaak een afknapper voor een man. Bovendien moet je ook nog wat van je lichaam aan de verbeelding over laten dus onthul ook niet alles. Een beetje decolleté en blote benen is zeker genoeg om zijn aandacht te trekken. Daarbij draag je natuurlijk ook nog wat make-up. Leg vooral de nadruk op je ogen, want deze zijn erg belangrijk tijdens het flirten. Vergeet dus zeker geen mascara op te doen en houd de rest van de make-up rustig. Als je lippen of wangen niet te opvallend zijn, zullen je ogen juist opvallen en dat is precies wat nodig is. Hiermee ga je zijn aandacht namelijk trekken.

Maak oogcontact met hem door simpelweg naar hem te kijken en door te wachten tot hij terugkijkt. Zodra hij dan terugkijkt, kun je ervoor kiezen om weg te kijken of om juist te blijven kijken en even te lachen. Beide manieren zijn prima en hij heeft bij beide manieren ook gewoon door dat je hem leuk vindt, dus dat is duidelijk genoeg. Je wilt natuurlijk ook met hem in gesprek, dus je kunt nu kiezen of je afwacht of dat je er toch zelf voor gaat. Wie weet komt hij wel op jou afstappen na het oogcontact, en zo niet, dan kun je dat zelf doen.

Hierna is het enige dat je hoeft te doen met hem praten. Geen moeilijk of vervelend gesprek, gewoon heerlijk simpel. Ondertussen kun je ook nog een beetje flirten door hem vaak in de ogen te kijken en hem af en toe eens aan te raken. Lach vooral om zijn grapjes en toon hoe dan ook interesse in wat hij vertelt, ook al vind je het misschien niet altijd erg interessant. Hij zal namelijk op je afknappen als je geen enkele interesse toont in de dingen die hij leuk vindt. Deze trucs zullen ervoor zorgen dat jij een leuke man kunt versieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *