Mannen versieren tijdens uitgaan? Zo pak je dat aan!

Het versieren van een man kan gebeuren op verschillende plekken, waarvan de meest bekende in de kroeg of in een discotheek is. Natuurlijk kan je het ook doen op je werk of op een andere plek. Over het algemeen gaat het via het uitgaan gemakkelijker, omdat je bijvoorbeeld geen last hebt van je collega’s die je in de gaten kunnen hebben. Bovendien zijn er tijdens het uitgaan allemaal mannen die je niet kent, en de kans is dus groot dat je een nieuwe leuke man ontmoet waar je wel meer van zou willen weten. Je kan daarbij zeker wat tips gebruiken.

Mannen versieren tijdens uitgaan
Wil je een man versieren die je hebt gezien in een discotheek? Geen probleem! Je kunt eerst met hem flirten door hem eens goed aan te kijken en door vervolgens weg te kijken. Een gemakkelijke manier van flirten en hij heeft meteen door wat je eigenlijk wilt. Je hoeft bovendien niets bijzonders te doen, want iedereen kan een ander aankijken. Als je het toch een beetje anders wilt doen, kan je ook eens naar hem knipogen bijvoorbeeld. Dit zal hij ook zeker leuk vinden en dit zal dan ook zorgen voor het eerste contact.

Als jij niet op jou afstapt, moet je dus op hem afstappen. Jij bent ten slotte degene die hem wilde versieren, dus ben jij ook degene die de stappen moet ondernemen. Wees niet bang, want er kan eigenlijk niets fout gaan. Stap op hem af en stel je voor. Gebruik geen openingszinnen, want de meeste mannen zien dit echt als een afknapper. Je komt over alsof je niet weet wat je moet zeggen of je bent absoluut niet origineel met je openingszin. Je kunt je dus het beste gewoon voorstellen door te zeggen wie je bent. Om het ijs te breken, zul je echter nog meer kunnen doen.

Het geven van een compliment zal er meteen voor zorgen dat het gesprek gemakkelijker zal lopen. Zeg tegen hem dat je zijn schoenen leuk vindt bijvoorbeeld. Het geven van een compliment hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Er is genoeg dat je kunt bedenken, zoals zeggen dat hij mooie ogen heeft of een compliment geven over zijn leuke blouse. Misschien ben je helemaal niet zo gek op die blouse, maar toch is het een aanrader omdat je er wel voor zorgt dat hij het leuk heeft met je.

Ten slotte moet je zorgen voor een leuk gesprek. Onthoud goed dat het niet uitmaakt hoe de avond eindigt. Zet geen doelen voor jezelf en zorg er simpelweg voor dat het een leuk gesprek wordt. Tijdens het gesprek is het belangrijk dat je let op je houding. Een vrouw die zelfverzekerdheid uitstraalt, is zeker aantrekkelijk voor een man. Ook een vrouw die goed weet wat ze wil, is aantrekkelijk. Laat dus goed zien wat je wil en kom absoluut niet onzeker over, ook al ben je dat misschien wel. Jij wil waarschijnlijk ook niet uitgaan met iemand die erg onzeker is. Vraag hem ten slotte naar zijn nummer en wie weet spreken jullie nog eens iets af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *