Mannen versieren op vakantie? Lees hier de beste tips!

Als je een man wilt versieren, zijn er vele punten waar je op kunt en moet letten. Het heet natuurlijk niet voor niets de kunst van het verleiden, en het kan ook zeker een kunst worden genoemd. Het is ook zeker niet vanzelfsprekend dat iemand meteen een ander kan versieren. Je zult dit moeten leren en het is dan ook zeer logisch dat je op zoek bent naar tips die je verder kunnen helpen. Ook de situatie waarin je zit draagt bij aan hoe je een man moet versieren, maar gelukkig zijn er een aantal simpele tips die overal wel werken.

Mannen versieren op vakantie
Het versieren van een man kan overal gebeuren, en dus ook op vakantie. Waar je echter rekening mee moet houden, is dat de kans klein is dat er een relatie uit zal komen. Ten eerste woon je vaak niet dicht bij elkaar en zal het dan een relatie worden met een lange afstand ertussen, en er zijn maar weinig mensen die dit willen en ook nog eens kunnen, omdat je elkaar ontzettend gaat missen. Bovendien zien veel mensen hun vakantieliefde ook echt als iemand van vakantie, en zullen ze dus buiten hun vakantie niets doen met die persoon. Houd hiermee rekening als je hem gaat versieren en ga er niet vanuit dat het iets serieus gaat worden, hoewel het natuurlijk mogelijk is, maar je kunt beter uitgaan van niet.

Het versieren op vakantie hoeft niet anders te zijn dan wanneer je dit doet als je in de buurt bent van je eigen huis. Het is afhankelijk van de man hoe je het moet aanpakken, en niet van de plek. Je kunt namelijk in je eigen omgeving een man versieren op je werk, maar je kan dat ook doen in een discotheek. De aanpak wordt er dus niet anders van.

Ten eerste moet je contact met hem leggen en jij bepaalt hoe je dat doet. Je kunt eerst afwachtend zijn en oogcontact maken. Wil je liever meteen contact met hem? Wees dan vooral niet bang om op hem af te stappen en om je voor te stellen. Het leuke is dat je met iemand uit het buitenland over van alles kan praten. Denk aan gewoontes in het land waar je bent bijvoorbeeld. Het gesprek tussen jullie zal nooit saai worden.

Het kan natuurlijk ook zijn dat hij maar slecht Engels spreekt en jullie dus niet goed kunnen communiceren. Gelukkig kun je er zeker nog wel wat van maken. Met je lichaam kun je al een heleboel duidelijk maken en ook met uitdrukkingen in je gezicht of handgebaren kun je prima laten zien wat je bedoelt en wat je eigenlijk wil.

Ten slotte moet je hem tijdens het gesprek gaan versieren. Je hoeft je dus ook zeker niet in te houden als het gaat om het maken van contact. Wees niet bang om hem eens aan te raken, want dit laat juist zien dat je hem leuk vindt. Verder werkt een complimentje ook altijd goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *